Till startsida
Göteborgs universitet
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

WATERS slutkonferens 2016

Den 11 oktober 2016 höll WATERS sin slutkonferens som samtidigt var programmets andra användarforum. Konferensen var den första av två dagar av Havsmiljöintitutets årliga konferens Hav och Samhälle 2016 som i år hade temat "Bättre bedömning av vattenmiljöns tillstånd – från vetenskap till förvaltning.

De viktigaste resultaten från programmets fem år, presenterades och diskuterades i både plenarföredrag och i workshops i mindre grupper. Konferensen var mer än fullbokad och över 140 forskare, myndighetsrepresentanter och tjänstemän inom vattenförvaltning deltog.

WATERS slutrapport var klar precis lagom till konferensen och den delades ut till deltagarna. I menyn till vänster finns en länk där du kan ladda ner rapporten i PDF.

WATERS nu är avslutat men dialogen mellan forskare och tjänstemän vid Havs- och vattenmyndigheten fortsätter. Detta för att underlätta för praktisk användning av de vetenskapliga resultaten i arbetet med nästa generations bedömningsgrunder.

Alla presentationer från Hav- och samhälle 2016 hittar du HÄR

 

 

Inledning
Fraga
Paus
Sidansvarig: Daniel Ruhe|Sidan uppdaterades: 2016-11-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?